Beszámoló a 25. KIDS kupa asztalitenisz versenyéről

  1.   KIDS KUPA Országos asztalitenisz verseny,  Gödöllő, 2018.02.17.

Szombaton rendezte a Szent Imre Katolikus Általános Iskola és Óvoda a jubileumi 25. Katolikus Iskolák Diáksport Szövetség országos asztalitenisz versenyét. A rendezvényen 14 iskola, 76 versenyzője szerepelt. Érkeztek városunkba Celldömölk, Pápa, Sátoraljaújhely, Albertirsa, Kecskemét, Hajdúnánás és Budapest katolikus általános és középiskoláiból.

A versenyt Dr. Pintér Csilla Gödöllő város alpolgármestere és Polcz Zoltán katolikus káplán nyitották meg lelkesítő szavaikkal. A versenyzőket a rendezőiskola nevében üdvözölte Janosik Györgyi, a Szent Imre Katolikus Iskola és Óvoda igazgató-helyettese. A megtisztelte jelenlétével és a résztvevőknek sok sikert kívánt a versenyzéshez, majd jubileumi pólókat adott át minden résztvevőnek, Bereczky Judit a KIDS főtitkára. Megnyitót emelte iskolánk tanulóinak társastánc bemutatója Rezsabek Eszter és Cseresznye Kristóf angolkeringőt, és tangót táncolt.

A verseny folyamán a gödöllői asztalitenisz versenybírók csokrát Rétfalvi Antal és Dr. Galli Zsolt fogta össze.

A jó hangulatot fokozta és nagy örömmel fogadták versenyzők a gödöllői polgármesteri hivatal ajándékait. Az iskola szülői közössége ingyen büfével növelte a rendezvény színvonalát, ahol szendvics, sütemény, ásványvíz állt mindenki rendelkezésére.

Gáspárné Kolos Jutka szervező

Köszönjük a helyiek munkáját és a kiváló versenyszervezést!